Exclusief dealer van Okamoto slijpmachines in Nederland

Okamoto is ’s werelds grootste fabrikant van precisieslijpmachines met productielocaties in Japan, Singapore en Thailand. Als exclusief importeur van Okamoto in Nederland bieden we een zeer breed productassortiment (Vlakslijpen, Profielslijpen, Rondslijpen, Binnenslijpen, etc.) van diverse nieuwe en jong-gebruikte slijpmachines.

We hebben ruim 30 jaar ervaring met de kwaliteit en precisietechnologie van dit Japanse merk. Naast de verkoop, de installatie en het onderhoud van de machines verzorgen we ook de scholing van uw medewerkers.

Met onze eigen productieomgeving vol met Okamoto machines als showroom, kunnen we verschillende types machines demonstreren en indien gewenst slijptesten verzorgen. In het onderstaand overzicht vindt u digitale brochures van de meest verkochte types machines.

Meer weten over wat slijpmachines van Okamoto voor uw productieproces kunnen betekenen en ook vanaf dag 1 productief met uw nieuwe machine? Bel +31 26 311 8883 of stuur een e-mail en we nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren en met een
passend voorstel te komen.

Overzicht van veel verkochte Okamoto machines: 

naamloos             

Van de overige types is op aanvraag verdere informatie beschikbaar. Zie ook de website van Okamoto Europe voor de verschillende types en mogelijkheden voor CNC Vlak/Profiel Slijpbanken: http://www.okamoto-europe.de/en/home-en/start/                                                                

Neem contact met mij op!